Wednesday, August 5, 2015

Vergelijkbare 3M AP111 Glass Primer


                         Vergelijkbare 3M AP111 Glass Primer
                             from Rose(hengying@cnhybond.com   0086-18927302778  skype:hengying11)



Cnhybond945 primer ontwikkeld op basis van ons bedrijf is een soort halogeenvrije heldere licht bruine vloeistof met een lage geur, en het is een een adhesiepromotor voor gebruik in combinatie met Architectural afwerkingen. onze primer 945 wordt ook toegepast in structureel glas.

Primer 945 kan worden toegepast om de hechting van Structural Glazing Tape metalen kozijnen verbeteren bijzonder wanneer het frame is overgeschilderd met verf of polyvinylideenfluoride PVDF gebaseerd paints.It kan een hoge bindingssterkte van de band naar een metalen frame of weerspiegelend gecoat glas bereiken. Het is vergelijkbaar met 3M AP111.


Opmerking: De volgende technische informatie en gegevens moeten representatief zijn, of alleen typisch worden beschouwd en mag niet worden gebruikt voor specificatie doeleinden
Solids: Circa 5% -8%
Kleur: helder lichtgeel
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Netto Gewicht: 780-800grams per liter
Viscositeit: 40 ± 5cps

Application Techniques
Voorbereiding van het oppervlak:
De hechting oppervlak moet relatief schoon zijn en dry.Contaminated oppervlakken moeten worden gereinigd met een 50/50 isopropylalcohol en water mengsel, moet een schone pluisvrije doek worden gebruikt.
Toepassing: Shake CNHYBOND 945 primer goed voor het gebruik:
1. Breng een dunne gelijkmatige coating om de hechting oppervlak met behulp van het minimum bedrag dat volledig de vacht van de oppervlakte, laat cnhybond 945 primer goed drogen alvorens tape. Dit wordt gewoonlijk bereikt in 5 minuten bij kamertemperatuur Controleer het gegronde oppervlak blijft vrij van verontreiniging voorafgaand aan het aanbrengen van de tape. Poreuze ondergronden kunnen 2 toepassing van CNHYBOND 945 primer voor een uniforme dekking en goede hechting nodig ..
2. Laat eerste toepassing van primer te drogen alvorens de tweede laag, kan CNHYBOND primer 945 worden aangebracht met borstel of wattenstaafje, het kan ook worden toegepast met een onder druk staande stroom pistool, gekartelde roller of andere soortgelijke type toepassing apparatuur

Opruimen:
Cnhybond 945 primer kan worden verwijderd met isopropyl alcohol, kunnen krachtige schrobben vereist

Houdbaarheid
1. 12 maanden vanaf de datum van productie indien opgeslagen in de originele container bij 15-27 ℃
2. Houd cnhybond tape primer 945 in de oorspronkelijke verpakking

3. Houd de originele verpakking goed afgesloten om verdamping van het oplosmiddel te voorkomen

No comments:

Post a Comment