Monday, August 17, 2015

3М адхезионо 111 Алтернатива за стакла


                                   3М адхезионо 111 Алтернатива за стакла
                                 from Rose(hengying@cnhybond.com   0086-18927302778   Skype:hengying11)


Цнхибонд945 прајмер се развила из наше фирме је нека врста халогена јасно светло браон течности са ниским мириса, а то је адхезионо за употребу у вези са архитектонским заврши. То је алтернатива 3М АП111.

 Може се користити за побољшање пријањање структурално застакљивање траку металних рамова, посебно када је оквир је премажу боја или поливинилиден флуорид ПВДФ заснован паинтс.Ит може постићи високу јачину лепљења траке са металним рамом или рефлексивне пластифицираног стакла.



Напомена: Следећи техничке информације и податке треба узети у обзир заступник или само типично и не треба да се користи за спецификацију сврхе
Чврсте материје: око 5% -8%
Боја: светло жута јасно
Фласхпоинт -4 ℉ (-20 ℃)
Тежина: 780-800грамс по литру
Вискозност: 40 ± 5цпс

Апплицатион Технике
Припрема површине:
Површину која се лепи мора бити релативно чиста и дри.Цонтаминатед површине треба чистити 50/50 алкохола и чисте воде мешавине, Чист крпу треба користити.
Примена Схаке ЦНХИБОНД 945 прајмер добро пре употребе:
1. Нанесите танак слој равномерно на површину која се лепи помоћу минимални износ који ће у потпуности капут површине, омогућити цнхибонд 945 прајмер да се осуши пре наношења траку. Ово се обично постиже за 5 минута на собној температури, Будите сигурни да припремити површина остаје без загађивача пре наношења траку. Порозне површине могу захтевати 2 примену ЦНХИБОНД 945 прајмер за јединствене покривеност и добро приањање ..
2. Дозволи прва примена прајмер да се осуши пре него што нанесете други слој, ЦНХИБОНД прајмер 945 може се применити четком или штапићем, то такође може бити примењен са притиском протока пиштољем, са дршком ваљка или другог сличног типа опреме за примену

Pospremiti:
Цнхибонд 945 прајмер може уклонити са изопропил алкохолом, могу бити потребне Вигороус рибање

Rok trajanja
1. 12 месеци од датума производње када се чува у оригиналном паковању на 15-27 ℃
2. Држите цнхибонд трака прајмер 945 у оригиналном паковању
3. Држите оригинални контејнер чврсто затворена да би се избегло испаравање растварача

No comments:

Post a Comment