Sunday, August 23, 2015

3M AP111 Samaväärsed Glass Primer


                                        3M AP111 Samaväärsed Glass Primer
                               from Rose(hengying@cnhybond.com  0086-18927302778  Skype:hengying11)


Cnhybond945 krunt töötatud meie firma on mingi halogeenivabast selge helepruun vedelik vähese lõhnaga, ja see on Adhesiooniaktivaatori kasutamiseks koos Arhitektuuri- viimistluse. See võrdub 3M AP111.

Meie krunt 945 Samuti on rakendatud struktuurne klaas. Seda saab kasutada, et parandada haardumist struktuurne klaas Tape metallist raamid eriti kui kaadris on üle kaetud värvi või polüvinülideenfluoriidmembraanidele PVDF põhineb paints.It võimalik saavutada kõrge sideme tugevus lint metallraamiga või peegeldava kattega klaas.


Märkus: Järgmist tehnikaalast teavet ja andmeid tuleks pidada tüüpiliseks või tüüpiline ainult ja seda ei tohiks kasutada spetsifikatsioon eesmärkidel
Kuivaine: Umbes 5% -8%
Värvus: selge helekollane
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Net Weight: 780-800grams liitri
Viskoossus: 40 ± 5cps

Pealekandmismeetodeid
Pinna ettevalmistus:
Liimimine pind peab olema suhteliselt puhas ja dry.Contaminated pinnad tuleb puhastada 50/50 isopropüülalkohol ja vee segu, puhas ebemevaba lapiga tuleks kasutada.
Kasutamine: Raputage CNHYBOND 945 krunt enne kasutamist:
1. Kandke õhuke ühtlane kate liimimine pinnale, kasutades minimaalselt, et täielikult katta pind, võimaldab cnhybond 945 krunt kuivada enne taotluse lindile. See toimub tavaliselt 5 minutit toatemperatuuril, kindlasti krunditud pind jääb saasteaineid enne kohaldades lindile. Poorsed pinnad võivad vajada 2 kohaldamise CNHYBOND 945 krunt ühtlase katvuse ja hea haardumine ..
2. Laske esimene Krunti kuivada enne teise mantel, CNHYBOND krunt 945 võib kanda pintsli või tampooniga Samuti võib kohaldada survestatud voolu relv, sakilise rulli või muu samalaadne rakendus seadmed

Korista ära:
Cnhybond 945 praimeri saab eemaldada isopropüülalkohol, Vigorous puhastustöötunni võidakse nõuda

Säilitusaeg
1. 12 kuu jooksul alates valmistamise kuupäevast, kui hoida originaalpakendis kell 15-27 ℃
2. Hoidke cnhybond lint krunt 945 originaalpakendis

3. Säilita algne pakend tihedalt suletuna, et vältida lahusti aurustumist

No comments:

Post a Comment