Monday, November 16, 2015

3M AP111 Alternative za steklo


                                                3M AP111 Alternative za steklo
                                     from Rose(hengying@cnhybond.com     0086-18927302778    Skype:hengying11)


Cnhybond945 premaz razvila iz našega podjetja je nekakšna brez halogena jasno, svetlo rjave tekočine z nizko vonjem, in to je a sprijemljivosti za uporabo v povezavi z arhitekturnimi konča. To je enakovredno 3M AP111.


Naš premaz 945 se uporablja tudi v strukturni stekla. Lahko se uporablja za izboljšanje oprijemljivosti konstrukcijska zasteklitev traku kovinskim ogrodjem še posebej, ko je bil okvir prekrita z barvo ali poliviniliden fluorid PVDF temelji paints.It lahko doseže visoko trdnostjo traku s kovinskim okvirjem ali odsevnega prevlečenega stekla.

Opomba: Naslednji tehnični podatki ter podatki, je treba šteti za reprezentativno ali le tipične in se ne sme uporabljati za namene specifikacije
Trdne snovi: Približno 5% -8%
Barva: prozorna svetlo rumena
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Neto teža: 780-800grams na liter
Viskoznost: 40 ± 5cps

Uporaba tehnike
Priprava površine:
Površina lepljenja mora biti relativno čisto in dry.Contaminated površine čistite z 50/50 izopropil alkohol in mešanice z vodo, je treba uporabiti Čisto gladko krpo.
Uporaba: Shake CNHYBOND 945 premaz tudi pred uporabo:
1. Nanesite tanek enakomeren nanos na površino lepljenja s pomočjo najmanjši znesek, ki bo v celoti plašč površina, omogočil cnhybond 945 premaz temeljito posušite pred nanašanjem trak. To se običajno doseže v 5 minut pri sobni temperaturi, Bodite prepričani površini nanesenega grundiranja ostaja brez onesnaževalcev pred nanašanjem trak. Poroznih površinah lahko zahteva 2 Uporaba CNHYBOND 945 premaz za enotno pokritosti in dober oprijem ..
2. Dovoli prvo uporabo premaz, da se posuši, preden uporabi drugo plast, lahko CNHYBOND premaz 945 se uporablja s čopičem ali blazinico, se lahko uporablja tudi s pištolo pod pritiskom toka, obrobljeno valjčkom ali drugo podobno vrsto naprav za nanašanje

Pospravi:
Cnhybond 945 premaz lahko odstranimo z izopropil alkoholom, se lahko zahteva Živahna čiščenje

Rok trajanja
1. 12 mesecev od datuma proizvodnje, če je shranjena v originalni embalaži pri 15-27 ℃
2. Naj cnhybond trak premaz 945 v originalni embalaži

3. Naj originalno embalažo tesno zaprte, da se prepreči izhlapevanje topil

No comments:

Post a Comment