Thursday, November 12, 2015

3M 4299 Primer Εναλλακτική για ταινία διπλής όψης σε γυαλί


                         3M 4299 Primer Εναλλακτική για ταινία διπλής όψης σε γυαλί
                                      from Rose(hengying@cnhybond.com   0086-18927302778   Skype:hengying11)


Cnhybond945 αστάρι που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας είναι ένα είδος χωρίς αλογόνο διαυγές ανοιχτό καφέ υγρό με χαμηλή οσμή, και είναι ένας υποκινητής μια πρόσφυσης για χρήση σε συνδυασμό με τα αρχιτεκτονικά τελειώματα. Είναι ισοδύναμο με 3M 4299.

Αλφαβητάρι μας 945 εφαρμόζεται επίσης στις διαρθρωτικές γυαλί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της πρόσφυσης των διαρθρωτικών Τζάμια Ταινία για μεταλλικά πλαίσια, ιδίως όταν το πλαίσιο έχει επικαλυφθεί με χρώμα ή πολυβινυλιδενοφθοριδίου PVDF με βάση paints.It μπορεί να επιτύχει υψηλή αντοχή του δεσμού της ταινίας σε ένα μεταλλικό σκελετό ή αντανακλαστική επικαλυμμένο γυαλί.

Σημείωση: θα πρέπει να θεωρηθούν αντιπροσωπευτικές ή τυπικό μόνο τα ακόλουθα τεχνικά στοιχεία και δεδομένα και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της προδιαγραφής
Στερεά: Περίπου 5% -8%
Χρώμα: διαφανές ανοιχτό κίτρινο
Σημείο ανάφλεξης: -4 ℉ (-20 ℃)
Καθαρό Βάρος: 780-800grams ανά λίτρο
Ιξώδες: 40 ± 5cps

Τεχνικές εφαρμογής
Προετοιμασία της επιφάνειας:
Η επιφάνεια συγκόλλησης πρέπει να είναι σχετικά καθαρό και dry.Contaminated επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με 50/50 ισοπροπυλικής αλκοόλης και νερού, πρέπει να χρησιμοποιείται καθαρό πανί χωρίς χνούδι.
Εφαρμογή: Ανακινήστε CNHYBOND 945 αστάρι καλά πριν από τη χρήση:
1. Απλώστε μια λεπτή ομοιόμορφη επίστρωση στην επιφάνεια σύνδεσης χρησιμοποιώντας το ελάχιστο ποσό που θα την πλήρη επικάλυψη της επιφάνειας, επιτρέπουν cnhybond 945 αστάρι να στεγνώσει καλά πριν την εφαρμογή της ταινίας. Αυτό συνήθως επιτυγχάνεται σε 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, βεβαιωθείτε ότι η ασταρωμένη επιφάνεια παραμένει ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες πριν από την εφαρμογή της ταινίας. Πορώδεις επιφάνειες μπορεί να απαιτήσει την εφαρμογή των 2 CNHYBOND 945 αστάρι για ομοιόμορφη κάλυψη και την καλή πρόσφυση ..
2. Αφήστε πρώτη εφαρμογή του αστάρι να στεγνώσει πριν την εφαρμογή του δεύτερου παλτό, αστάρι CNHYBOND 945 μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή μάκτρο, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με ένα πιστόλι πεπιεσμένου ροή, ρικνωμένη ρολό ή άλλο παρόμοιο τύπο του εξοπλισμού εφαρμογής

Καθάρισε:
Cnhybond 945 εκκινητής μπορεί να αφαιρεθεί με ισοπροπυλική αλκοόλη, μπορεί να απαιτείται έντονη τρίψιμο

Διάρκεια ζωής
1. 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής όταν αποθηκεύεται στην αρχική του συσκευασία σε 15-27 ℃
2. Κρατήστε cnhybond αλφαβητάρι της ταινίας 945 στον αρχικό περιέκτη

3. Κρατήστε αρχικό περιέκτη καλά κλεισμένο για να αποφευχθεί η εξάτμιση του διαλύτη

No comments:

Post a Comment