Thursday, November 5, 2015

Замінити 3M Сцепітель 111 для скла


                                         Замінити 3M Сцепітель 111 для скла
                                  from Rose(hengying@cnhybond.com    0086-18927302778   Skype:hengying11)



Cnhybond945 грунт розроблена в нашій компанії є свого роду Безгалогенні ясне світло коричневої рідини із слабким запахом, і це підсилювач адгезії для використання в поєднанні з архітектурними обробки. Це еквівалентно 3M AP111.

Наш праймер 945 і застосовується в структурній скла. Він може бути використаний для поліпшення адгезії структурного скління стрічки до металевим каркасом особливо коли кадр був наносити фарбу або полівініліденфторид PVDF paints.It основі може досягти високої міцності скріплення стрічки до металевим каркасом або відбивної скла з покриттям.

Примітка: наступна технічна інформація та дані повинні вважатися репрезентативними або типові і не повинні використовуватися для специфікації
Сухий залишок: Приблизно 5% -8%
Колір: прозорий світло-жовтий
Температура спалаху: -4 ℉ (-20 ℃)
Вага нетто: 780-800grams за літр
В'язкість: 40 ± 5cps

Методи застосування
Підготовка поверхні:
Поверхня склеювання повинні бути відносно чистою і dry.Contaminated поверхні повинні бути очищені з 50/50 ізопропілового спирту та води суміші, чистий ворсу тканина повинна бути використана.
Застосування: струснути CNHYBOND 945 грунтовка перед використанням:
1. Нанесіть тонкий рівномірне покриття на поверхні сполучного з використанням мінімальної кількості, що повністю покривати поверхню, дозволяє cnhybond 945 грунтовка повністю висохнути перед нанесенням стрічки. Це звичайно досягається протягом 5 хвилин при кімнатній температурі, обов'язково загрунтовану поверхню залишається вільною від забруднень перед нанесенням стрічки. Пористі поверхні можуть зажадати 2 застосування CNHYBOND 945 грунтовки для рівномірного покриття і хороше зчеплення ..
2. Дозволити перше застосування грунтовки висохнути перед нанесенням другого шару, CNHYBOND праймер 945 може застосовуватися з пензлем або тампоном, а також може бути застосований з пістолетом під тиском потоку, накатаній валиком або іншим подібним типом обладнання для нанесення

Прибирати:
Cnhybond 945 грунтовка може бути видалена з ізопропиловим спиртом, Енергійне очищення може знадобитися

Термін придатності
1. 12 місяців з дати виготовлення при зберіганні в оригінальній упаковці при температурі 15-27 ℃
2. Тримайте cnhybond стрічки праймер 945 в оригінальній упаковці

3. Тримайте оригінальний контейнер щільно закритим, щоб уникнути випаровування розчинника

No comments:

Post a Comment