Monday, July 20, 2015

3M 4299 Primer echivalent pentru banda de spumă acrilică pentru sticlă


             3M 4299 Primer echivalent pentru banda de spumă acrilică pentru sticlă
                                 from Rose(hengying@cnhybond.com    0086-18927302778   Skype:hengying11)


Cnhybond945 primer dezvoltat din compania noastra este un fel de fără halogen lumină clară maro lichid cu miros slab, si este un promotor de adeziune o pentru utilizarea în combinație cu finisaje arhitecturale. Cu benzi VHB utilizate exclusiv pentru geamuri structurale în Brazilia și în alte părți din America de Sud, grunduri nostru 945, de asemenea, se aplică în sticlă structurală. Acesta este echivalent cu 3M 4299 Primer.


Primer 945 poate fi utilizat pentru a îmbunătăți aderența Vitrare structurală bandă de rame metalice în special atunci când cadrul este acoperit cu paints.It bazat vopsea sau fluorură de poliviniliden PVDF poate realiza de înaltă rezistență legătură a benzii de un cadru metalic sau de sticlă acoperite reflectorizant.


Notă: Următoarele informații tehnice și datele ar trebui să fie considerate reprezentative sau doar tipic, și nu ar trebui să fie utilizate în scopuri de specificație
Solide: Aproximativ 5% -8%
Culoare: lumină clară galben
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Greutate neta: 780-800grams per litru
Viscozitate: 40 ± 5cps
Tehnici de aplicare
Pregatirea suprafetei:
Suprafața de lipire trebuie să fie relativ curate si suprafete dry.Contaminated trebuie curățate cu un 50/50 alcool izopropilic și amestecul de apă, ar trebui să fie utilizate o cârpă curată fără scame.
Aplicație: Shake CNHYBOND 945 grund bine înainte de a utiliza:
1. Aplicați un strat subțire uniform pe suprafața de lipire folosind cantitatea minimă care va complet haina suprafata, permite cnhybond 945 grund să se usuce bine înainte de aplicarea bandă. Acesta este de obicei realizata in 5 minute la temperatura camerei, Asigurați-vă că suprafața grunduită rămâne liber de contaminanți înainte de aplicarea benzii. Suprafețele poroase pot necesita 2 aplicarea CNHYBOND 944 grund pentru acoperirea uniformă și aderență bună ..
2. Se lasă primul aplicarea grundului să se usuce înainte de a aplica al doilea strat, CNHYBOND grund 945 poate fi aplicat cu pensula sau tampon, acesta poate fi aplicat cu ajutorul unui pistol de curgere sub presiune, cu role striate sau alt tip similar de echipamente aplicare

curăță:
Cnhybond 945 grund pot fi îndepărtate cu alcool izopropilic, pot fi necesare spălarea viguroasă

termen de valabilitate
1. 12 luni de la data fabricatiei daca este depozitat in ambalajul original, la 15-27 ℃
2. Păstrați banda cnhybond primer 945 în ambalajul original

3. Păstrați recipientul original bine sigilat pentru a evita evaporarea solventului

No comments:

Post a Comment