Tuesday, December 8, 2015

Alternativ av 3M adhesionspromotor 111


                                     Alternativ av 3M adhesionspromotor 111
                                 from Rose(hengying@cnhybond.com    0086-18927302778   Skype:hengying11)


Cnhybond945 primer utvecklats från vårt företag är ett slags halogenfri klart ljus brun vätska med svag lukt, och det är en en adhesionspromotor för användning i samband med Architectural finish. Det är likvärdigt med 3M AP111.

Vår primer 945 också tillämpas i struktur glas. Den kan användas för att förbättra vidhäftningen av Structural Glazing Tape till metallstomme speciellt när ramen har övermålas med färg eller polyvinylidenfluorid PVDF baserad paints.It kan uppnå hög vidhäftning av tejpen till en metallram eller reflekterande belagt glas.

Obs: Följande teknisk information och data ska vara representativa eller bara typiska och ska inte användas för specifikationsändamål
Solids: Cirka 5% -8%
Färg: klar ljusgul
Flampunkt: -4 ℉ (-20 ℃)
Nettovikt: 780-800grams per liter
Viskositet: 40 ± 5cps

Applikations Tekniker
Ytans förbehandling:
Bindningsytan måste vara relativt rena och dry.Contaminated ytor bör rengöras med en 50/50 isopropylalkohol och vatten-blandning, bör en ren luddfri trasa användas.
Användning: Skaka CNHYBOND 945 primer väl före användning:
1. Applicera ett tunt jämn beläggning till bindningsytan med hjälp av det minimibelopp som helt belägga ytan, låt cnhybond 945 primer torka ordentligt innan du applicerar tejp. Detta åstadkommes vanligen i 5 minuter vid rumstemperatur, Var noga med den grundade ytan förblir fri från föroreningar innan applicering av tejpen. Porösa ytor kan kräva 2 tillämpning av CNHYBOND 945 primer för jämn täckning och god vidhäftning ..
2. Låt första tillämpningen av primer att torka innan den andra beläggningen kan CNHYBOND primer 945 appliceras med pensel eller bomullstopp, kan det också användas med en trycksatt flöde pistol, räfflade rulle eller annan liknande typ av spridningsutrustning

Städa:
Cnhybond 945 primer kan avlägsnas med isopropylalkohol, kan Kraftig skrubb krävas

Hållbarhetstid
1. 12 månader från tillverkningsdatum vid förvaring i originalförpackningen vid 15-27 ℃
2. Håll cnhybond band primer 945 i originalförpackningen

3. Behåll original behållaren tätt tillsluten för att undvika avdunstning av lösningsmedel

No comments:

Post a Comment