Monday, October 5, 2015

3M 4299 Primer Equivalent за акрилна пяна лента към стъклена


                   3M 4299 Primer Equivalent за акрилна пяна лента към стъклена
                                 from Rose(hengying@cnhybond.com  0086-18927302778  Skype:hengying11)



Cnhybond945 грунд, разработен от нашата компания е един вид без халоген ясна светлина кафява течност със слаб мирис, и то е промотор на сцепление за използване във връзка с архитектурни покрития. Това е еквивалентно на 4299 3М.

Нашата грунд 945 се прилага също така и в структурно стъкло. Тя може да се използва за подобряване на сцеплението на структурно остъкляване Tape да метални рамки, особено когато рамката е покрит с боя или поливинилиденфлуорид PVDF базирани paints.It може да се постигне висока якост на свързването на лентата с метална конструкция или отражателно покритие стъкло.


Забележка: Следващата техническа информация и данни трябва да се смятат за представителни, или само типични и не трябва да се използват за целите на спецификацията
Твърди вещества: Приблизително 5% -8%
Цвят: прозрачен светло жълто
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Нето тегло: 780-800grams на литър
Вискозитет: 40 ± 5cps

Техники за нанасяне
Подготовка на повърхността:
Повърхността на свързване трябва да бъде относително чиста и dry.Contaminated повърхности трябва да се почистват с 50/50 вода и изопропилов алкохол смес, трябва да се използва A чиста кърпа без мъх.
Приложение: Shake CNHYBOND 945 грунд добре преди да използвате:
1. Нанесете тънък равномерно покритие на повърхността на свързване се използва минималната сума, която ще се изцяло покрива повърхността, позволи cnhybond 945 грунд да изсъхне напълно, преди да приложите лента. Това обикновено се постига в рамките на 5 минути при стайна температура, Уверете се, че грундирана повърхност остава свободна от замърсители преди датата на кандидатстване лентата. Порести повърхности могат да изискват прилагане на 2 CNHYBOND 945 грунд за еднаквото покритие и добра адхезия ..
2. Позволете първо прилагане на грунд да изсъхне преди да нанесете втори слой, CNHYBOND грунд 945 може да се прилага с четка или тампон, Тя може да се прилага с пистолет под налягане поток, набраздена валяк или друг подобен вид оборудване за прилагане на

Почисти:
Cnhybond 945 грунд може да бъде отстранен с изопропилов алкохол, може да се изисква Енергичното очистка

Срок на годност
1. дванадесет месеца от датата на производство при съхранение в оригиналната опаковка при 15-27 ℃
2. Дръжте cnhybond лента грунд 945 в оригиналната опаковка

3. Дръжте оригиналната контейнерите плътно затворени, за да се избегне изпаряване на разтворителя

No comments:

Post a Comment