Thursday, September 10, 2015

3M AP111 Alternatívne


                                                   3M AP111 Alternatívne
                                   from Rose(hengying@cnhybond.com   0086-18927302778   Skype:hengying11)


Cnhybond945 primer vyvíjal sa z našej spoločnosti je druh bezhalogénového jasné, svetlo hnedá tekutina s nízkym zápachom, a to je zlepšenie priľnavosti pre použitie v spojení s architektonickými povrchových úprav. To je ekvivalentná k 3M AP111.

Naše primer 945 tiež sa používa v sklenenej tehly. To môže byť použitý pre zlepšenie priľnavosti štrukturálne zasklenia pásku do kovových rámov, najmä v prípade, že rám bola prekrytá farbou alebo Polyvinylidénfluorid PVDF paints.It báze možno dosiahnuť vysokú väzby silu pásku na kovovom ráme, alebo reflexné sklá s povlakom.


Poznámka: Nasledujúce technické informácie a údaje by mali byť považovaná za všeobecnú alebo typickú a nemali by byť používané na účely špecifikácie
Pevné látky: Približne 5% -8%
Farba: číra svetložltá
Flashpoint: -4 ℉ (-20 ℃)
Čistá hmotnosť: 780-800grams za liter
Viskozita: 40 ± 5cps

Aplikačné metódy
Príprava povrchu:
Spojovacie povrch musí byť relatívne čistý a dry.Contaminated povrchy by sa mali čistiť 50/50 izopropyl alkoholu a zmes vody, by mala byť použitá čistá hladký handričku.
Použitie: Shake CNHYBOND 945 náter Pred použitím:
1. Naneste tenkú rovnomerný povlak na povrchu lepenie použitie minimálneho množstva, ktoré bude plne kabát povrchu, umožní cnhybond 945 náter dôkladne uschnúť pred aplikáciou pásky. Toto je zvyčajne dosiahne za 5 minút pri izbovej teplote, sa uistite, že základným náterom povrch zostane bez nečistôt pred použitím pásky. Porézne povrchy môžu vyžadovať 2 Použitie CNHYBOND 945 primer pre rovnomerné pokrytie a dobrou priľnavosťou ..
2. Nechajte prvej aplikácie základného náteru zaschnúť pred nanesením druhej vrstvy, môže byť CNHYBOND primer 945 nanáša štetcom alebo tampónom, môže tiež byť použitá s tlakovou prietoku pištole, ryhovaný valec alebo iný podobný typ aplikačného zariadenia

Vyčistiť:
Cnhybond 945 primer možno odstrániť izopropylalkoholom, môže byť požadované Silné čistenie

Doba použiteľnosti
1. 12 mesiacov od dátumu výroby pri skladovaní v pôvodnom obale pri 15-27 ℃
2. Udržujte cnhybond pásky náter 945 v pôvodnom obale

3. Zachová pôvodné nepriedušne uzatvorenú, aby sa zabránilo odparovaniu rozpúšťadla

No comments:

Post a Comment